Весели празници :) !

Scroll down to content


Статистически въздухът е по-мръсен, на мен ми мирише на студ и свежест. Хладилникът лъха на развалено, ама то защото ми пазели Филаделфията отпреди три месеца. Децибелите са по-силни, ситуациите обикновено комични, но до този извод стигаме след като поне един се е разревал. 12 часа означава 2 без 15, ама нали си знаем номерата, аз действително се целих в три. Вътре студ или не, просто съм била само с три блузи и грейка. Е как няма да ми е студено. Чаят помага – върви с котлен камък и ако имаш късмет, няма да ти се паднат бели червеи, излизащи от пакетчето. Емоциите, от всякакво естество, заразяват бързо, сълзите са драматични, усмивките широки. Вкъщи!


16 Replies to “Весели празници :) !”

 1. Веднага се разбира че си у дома щом пишеш за рев и смях след това!Коледните ти сладки са страхотни !

  Like

 2. Честита Коледа! Вкъщи е синоним:) Желая ти много такива моменти (включително червейчетата)!И този път да не забравиш да си вземеш компот:)

  Like

 3. Добре дошла, Гери! Е след това кратко резюме на обстановката ти желая от все сърце усмихнати и весели празници!

  Like

 4. празниците са чудесно място човек да се върне в къщи, независимо в коя част на света се намира у дома винаги е най-добро и най-хубаво, защото тука гори духа на нашите спомени на много хубави моменти изминали в топлината на семейството но завинаги останали в сърцето

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: