Който носи две дини под една мишница …

… ако е като мен ги носи малко зорлян, спъва се тук-таме, краката му са вечно мръсни, ама накрая …
Накрая и дини имам, и в Единбург ме приеха 🙂 !
http://w212.photobucket.com/pbwidget.swf?pbwurl=http%3A%2F%2Fw212.photobucket.com%2Falbums%2Fcc93%2F_avocet%2Funi2%2Ff6e8201e.pbw

29 Replies to “Който носи две дини под една мишница …”

 1. Честито! Сигурна съм, че това е само началото на желанията, които се сбъдват. Успех в Единбург! Забавлявай се, докато трупаш знания – определено си си го заслужила.

  Like

 2. Браво!!! Редовно те чета, но не пиша. Но сега трябва да бъдеш поздравена за мечтания успех. Убедена съм, че и занапред ще се справяш все така!

  Like

 3. Еха! Страхотна новина! Браво на теб!И ти пожелавам едно страхотно нова начало там!Само не знам, дали в Единбург ще ти дадат малко място в двора на университета, за да засееш дини 🙂

  Like

 4. Честито, миличка! Моите поздравления за успеха, който не се съмнявах, че ще имаш. ОТ тук нататък ти желая едно ново начало, изпълноно само с положителни емоции, позитивни и добронамерени хора и още много успехи! Реколтата ти също е страхотна, признавам си, най-много ме впечатлиха доматите – така си ги наредила, че започнах да слюноотделям 🙂

  Like

 5. Браво! Знаех си, че ще те приемат – може ли за 2 стотни да издребняват. Здраво да учиш, да си нашата гордост и да не забравяш блога ;)Още веднъж – Честито!

  Like

 6. Честито, пожелавам ти да ти донесе голяма удовлетвореност ученето в Единбург! Много късмет!

  Like

 7. Честито и успехи! Дано и останалите неща,за които си мечтаеш да се сбъдват с лекота! Много щастие ти желая 🙂

  Like

 8. Честито!Не мога да не отбележа ,че редовно те чета и ти се възхищавам.Пожелавам ти много успехи и да ни информираш редовно какво се случва в Единбург с теб!Прегръдки!

  Like

 9. Честито и от мен :)) да кажеш после дали са най-кусните които си яла :)) може даже за Единбург да си вземеш и там да си ги хапваш с наслада :)) много се радвам за теб, да научиш много неша, да се забавляваш и да имаш много приятели :))) да отриеш себе си :)))

  Like

 10. Честито! Много се радвам за теб!Пожелавам ти да следваш мечтите си.Харесват ми нещата които пишеш,снимаш и правиш.Надявам се да ни покажеш и Единбург в снимки и думи!

  Like

 11. Честито и от мен! :)Хубаво е, когато човек постига целите си. Все напред и нагоре! Успех!

  Like

 12. Аз също те поздравявам с успехите които жънеш!И според мен имаш потенциал да носиш дори и повече от две дини под една мишница!:)

  Like

 13. Честито и от мен! Пожелавам ти покоряване на новите върхове, които те очакват с лекота и с младежката дързост, която носиш в себе си!И…..сега ми стана мъчно за градината…..кой ще продължи борбата…..?

  Like

 14. СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!Желая Ви успех и занапред във всяко следващо начинание. Да сте жива и здрава, обичана и много щастлива!

  Like

 15. ЕЕЕЕЕЕЕЕ супер 🙂 Сега ще обиколиш всички магазини за картички 🙂 Абе за завиждане си 🙂 Късмет и много успехи 🙂 със сигурност ще бъдеш много добра 🙂

  Like

 16. Честито и много успех! И недей да губиш творческия си заряд, независимо от промените, които ти предстоят!

  Like

 17. Едно голямо честито и от мен – и за дините, и за Единбург! Все така да отстояваш себе си!Попътен вятър

  Like

 18. Поздравления, Гери! Много се радвам за теб! Непременно да стане твоето място твое и всички неща, които си очертала сега да изпълниш с цвят и живот!

  Like

 19. Поздравления!!!Много късмет и 🙂 в новото начинаниеТвой читател 😉

  Like

 20. Честито, Гери! Не се и съмнявах, че ще те приемат. Пожелавам ти успешен старт и много положителни емоции в новото начало:)

  Like

 21. Честито, Гери! От близо месец открих блога ти и не остана нещо, което да не съм прочела :). Знам колко много искаше това и ти наистина го заслужаваш! Много се радвам за теб и ти пожелавам само успехи занапред!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: