Да не повярваш, картички !

Scroll down to content




Всеки ден по това време адски ми се доспива. Това ми е селският синдром, откакто се помня винаги е било времето за спане.
Понеже сега уж ми е времето за почивка, понякога се награждавам с 2 часа сън на обяд.
Баща ми само ми се подиграва, че когато и да ми се обади, аз все спя.
“Що не поливаш?!” , “Няма да ти стигне времето да полееш всичко!”, пък аз даже съм си предвидила час-два за отдих.
И сега, докато се качат снимките, лежах на масата.
Отново съм пред дилемата да спя ли, да не спя ли. Да ми имаш и проблемите, нали?
Всъщност пак си имам дежурните задачи и пак съм назад с всичко, ама знам ли, човек трябва да си прощава.
Аз с това се успокоявам. Отесках 1 корен домат, висок колкото мен, с мотиката, 2-3 корена пипер съм пречупила с маркуча, абе списъкът ми е дълъг. Ама какво пък, опазила съм над 500 корена, тази гледна точка повече ми харесва.
Затова и си превъзпитавам съвестта. Вярвам, че мога да правя всичко. Но не мога да го правя това всичко наведнъж.
Картичките останаха на по-заден план, така де, докато работата не ме удари във финансите.
Почти съм си изплатила обектива, вече съм само на 20-тина плика за пари разстояние 🙂 .

В новия брой на списание “Органично” може да прочете интересни неща за биокултурата, комарите, а по към края има и мой материал.

Е, аз ви пожелавам летните жеги да са съпътствани само със слънчево настроение и се отправям към стаята си. Дали ще стигна до леглото или бюрото още не знам, но трябва да съм доволна от себе си във всеки случай, защото да избереш личните си нужди над поредното “трябва” си е постижение :). Пфю, добре, че заемът ми е от мама и тати и е безлихвен и безсрочен…

11 Replies to “Да не повярваш, картички !”

  1. Прекрасни картички! 1-2 часа сън по обедно време действат прекрасно на духа и тялото – хич и не се чуди 😉

    Like

  2. Прекрасни са наистина! Пожелавам ти една хубава следобедна дрямка, понякога и половин час е достатъчен,за да се ободриш:) Отивам да чета списанието:)

    Like

  3. Много оптимистично ми звучи това “само на 20-тина плика за пари разстояние :)”. Де и моят да беше на такова разстояние!Много усмихнато и ползотворно лято ти желая!П.С. Много обичам да си поспивам следобяд, ама в офиса не ми дават.

    Like

  4. Впечатлена съм!От картичките ,разбира се- много са свежи! Но най-вече от състоянието на духа ти!Беше ми много приятно тук!

    Like

  5. Не зная от къде да започна….направи сутрешното ми кафе толкова вкусно,а събуждането ми плавно.Картичките ти са чудесни,но повече ме впечатлява и радва развитиети което постигаш по толкова естествен начин!Статията ти е невероятно интригуваща.Адмирации и за твоите родители които са формирали тези усещания и поглед в/у истинските неща от живота!Тайно си мечтая да имам поне част от този успех и с моите деца:)Пожелавам ти голяма реколта и истинска наслада от това което правиш:)

    Like

  6. Прекрасни и много свежи картички! Щом имаш нужда от сън и почивка – спи и почивай! Старите хора казват, че работата никога няма да избяга. Хубаво лято!

    Like

  7. най-накрая и картички 🙂 Много се радвам като успееш да публикуваш и от тях, а тези са толкова свежи и заредени с твоята енергия, прекрасни са! Сега и аз отивам да чета статията…Слънчево, успешно и усмихнато лято, Гери!

    Like

  8. Привет, Гери! Може ли някакъв мейл за връзка с теб, много ми се иска да ти пиша, а нямам идея къде.. Благодаря предварително!Поздрави, Зори

    Like

Leave a comment