Моите летни занимания

Scroll down to content

Здравейте !
Аз изчезнах за малко, бях си на село :). За това ще направя отделна публикация, ремонтът на спалнята е почти готов. Изводът е, че не съм особено добра в боядисването на тавани , но пък да видите стените … (всъщност и те не са перфектни , но се постарах ) :). Като се върнах в града, бях като болна, наистина се чувствах зле, но бързо свикнах наново с всичко градско . Но друго си е на село … но за това в следващият ми пост, сега картички :). Последните дни това ми беше заниманието, като се прибрах и ме чакаха нови материали от Двете Елши , нямаше как да им устоя :). Ще ви покажа само част от картичките, днес сутринта нямах време да ги снимам всичките преди да ги занеса в магазина.

Това всъщност беше последната картичка, която направих вчера късно вечер, исках да използвам останалите парчета хартия … и междувременно ги залях с лимонада (домашна, така се заразих, че си правя през ден), но ги изсуших и май не си личи вече … но мирише на лимон картичката ;р.

Исках поне една мъжка картичка да има , останах си само на една обаче 🙂 .

И продължавам с по-изчистени картички…

Серията “Hampstead” бързо се превръща в една от любимите ми 🙂 .




Със сестра ми си разделихме хартиите “Градина с рози” ии аз вече ги използвах всичките :). С тази картичка ще участвам и в Картичкофурийско предизвикателство № 28 – Листо . Като видях новото предизвикателство реших,че тъй и тъй правя картички, нека да има и листа по някои от тях 🙂 .

Отново за Картичкофурийско предизвикателство № 28 – Листо

Отново семпла картичка ,ама то такава красива хартия, как да сложа нещо отгоре … тази също заминава за Картичкофуриите.

Картичкофурийско предизвикателство № 28 – Листо

Картичкофурийско предизвикателство № 28 – Листо

Пеперудено

И като за финал една лятна картичка вдъхновена от полетата със слънчогледи и жегата :). Ех , измъчих се с този пост, то правенето на картичките се оказа най-лесната част :). Лек ден на всички, аз отивам да ям диня от бостана на дядо (даже аз съм го поливала 2 пъти:) и после заминаваме на море ^^ .

10 Replies to “Моите летни занимания”

  1. Уау, браво на теб, картичките ти са фантастични, коя от коя са по красиви.Няма една за която да кажа нещо различко от: Прелестна е.Страхотни са всичките до една.Приятна почивка и да хванеш хубав тен 🙂

    Like

  2. Мале,мале,мале!!!От хубава по хубава,ох….но онази с малките розови розички,на син фон,най ми легнаха на сърчице,прелестни!!!!!

    Like

  3. Удивителни са всичките! Гледах, гледах у с всяка следваща не ми се искаше да стигам до края на публикацията ти :)Радвам се, че се появи отново и ти благодаря за участието при Картичкофуриите:)

    Like

Leave a comment