Няколко картички – поръчки

Scroll down to content

Здравейте !
Аз никъде не съм се представила по-обстойно , не съм по тези неща по принцип , но поне ще кажа , че съм на 17 и цялата работа с картичките почна по Коледа , когато нямах много пари за подаръци и реших за по-евтино и в същото време оригинално да направя аз картички . Да , “за по-евтино” .
Още тогава оставих една стипендия в Дали-то в Пловдив ( доста скъп ми се вижда магазина междудругото ) и реших да продавам картичките си в цветарския магазин на майка ми (Цветарница Галя) , за да си изкарвам пари за материали .
Те пък се и продават картичките (което изключително много ме радва), но все още съм на 20 лв изкарани , 100 похарчени ;р .
Това са последните ми поръчки :


Тази ми е любимата , тези са и едни от любимите ми цветя (направени от мен) . На снимката не се вижда , но върху жълтата основа има тюл , майка ми го ползва за букетите и аз доста често си взимам от нейния за картички , прави обикновения едноцветен фон по-интересен 🙂 .


Тази беше заедно с плик ,опаковка на подарък и букет . Изглеждаха много добре заедно , майка ми използва същия тюл като на картичката за букета 🙂 . За тази картичка ми е и първият бакшиш ^^ .

Момичето , за което беше горната картичка , дойде да я вземе заедно със своя приятелка и тя също си поръча като нейната , само , че си хареса друго цвете 🙂 .
Точно докато правех цветето и разглеждах блогове видях Квилинг предизвикателството и реших да направя още две цветя , да е още по-“квилнато”(или както би трябвало да е прилагателното от “квилинг” ;р).
Картичкофурийско предизвикателство № 16 Квилинг

Тази е за годишнина на родителите на моя съученичка , трябваше да е по-сватбарска и мисля , че го докарах , още имам брокат по пода , но в крайна сметка си ми харесва ^^ .На снимката не си личи особено , но белия картон е с едни завъртулки по него и е леко бляскав , на живо е много хубав 🙂 .
Лека вечер !

5 Replies to “Няколко картички – поръчки”

 1. Страхотни идеи имаш, много ми харесват картичките ти. Тези в лилаво ми изглеждат минита или поне по- малки от обичайното и особено много ми допадат :).Чудесни са!

  Like

 2. Всичките картички,които видях тук много ми харесват,имам си и фаворит и това е картичката с квилинг.Продължавай смело напред!

  Like

 3. Много ми харесаха картичките, които правиш! Много добре се справяш! Пожелавам ти много успехи!

  Like

 4. Сега ги виждам тези картички.Печата с маковете и на ме ми харесва много и го гелдам от доста време. Много добре си го сачетала.Браво!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: